Шукати в цьому блозі

понеділок, 22 лютого 2016 р.

 Вітаємо переможців 

Всеукраїнського конкурсу з англійської мови "Гринвіч"

    4 квітня 2016 року вчителі англійської мови  Стецюра О.Л. та Глущенко Л.В. вручили учням гімназії "Світоч"  сертифікати  переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу «Гринвіч».


 

Веб-квест "English Wonderland"

     21 квітня 2016 року вчитель-методист з англійської мови Стецюра О.Л. підготувала і провела виховний захід з учнями 8-А класу із використанням інтерактивних виховних технологій у позакласній роботі з англійської мови.


Книжка-саморобка

"Magic World of Reading"

 Відбувся заключний  етап та підведення підсумків конкурсу книг-саморобок серед учнів 1-4 класів. 



 

Читання - це віконце, через яке діти бачать і пізнають світ і самих себе. Уміння і навички зробити книгу своїми руками  формують у початківців не стільки  мовленнєву та розумову  діяльність, скільки складає комплекс умінь і навичок  саморозвитку, прагненню до  кращого. 

 

Конкурс читців

16 березня у рамках Року англійської мови і до Всесвітнього дня поезії (21 березня) у гімназії відбувся конкурс читців англійської поезії, у якому взяли активну участь учні 2-10 класів. 




 

 Cвято англійської мови  

"Happy English" 

 та  музична вітальня  "Music, music, music"

         1 березня відбувся звітний концерт учнів 4 класів «Happy English» та музична вітальня «Music, music, music» для учнів 6-11 класів, підготовлені та проведені вчителями англійської мови Глущенко Л.В. та Стецюрою О.Л. в рамках року англійської мови в Україні.
      Під час звітного концерту «Happy English» учні 4-х класів співали англійською мовою, розказували вірші, а також розігрували сценки та відомі казки. 
      Учні старшої ланки, будучи гостями музичної вітальні «Music, music, music», прослухали цікаву інформацію про становлення родів і жанрів традиційного англійського музичного мистецтва, про відомі закордонні гурти тощо. Також під час свята усі присутні з задоволенням виконали пісні, які вже стали легендами світової music-індустрії – влаштували імпровізоване караоке, виводячи тексти всіх пісень на екран.
         І організатори, і учасники, і гості свята залишились задоволеними, адже в цей день вони не тільки попрактикувались у знанні англійської мови, показали свої вміння і таланти, але й від душі розважилися, набравшись позитивних емоцій на цілий місяць. 
         Отже можна вважати, що весну в «Світочі» зустріли успішно!


 

Флешмоб до Міжнародного дня рідної мови 

«I love Ukrainian and I love English»

           22 лютого у гімназії відбувся флешмоб до Міжнародного дня рідної мови. Акція пройшла під гаслом «I love Ukrainian and I love English». Під час проведення флешмобу на підтримку рідної мови та шанобливого ставлення до іноземної мови (англійська), яку вивчають,  учні 2-10 класів скандували «We love Ukrainian and we love English», співали Гімн України англійською мовою.
           Кожна молода людина повинна розуміти, що рідну мову слід оберігати, як своє майбутнє, та пам'ятати й про значення іноземної мови особливо у цей історичний період соціально-економічної та політичної розбудови нашої держави і визначення та стабілізації її місця й ролі на міжнародній арені.


І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь. 
Т.Г. Шевченко



Немає коментарів:

Дописати коментар